Square Enix Ltd., maakt bekend dat de blokkenbouw-RPG DRAGON QUEST BUILDERS™ 2 op 12 juli 2019 naar het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem komt, inclusief een meeslepende campagne voor één speler en nieuwe, robuuste multiplayer-bouwmodus.

DRAGON QUEST BUILDERS 2 is het vervolg op het veelgeprezen DRAGON QUEST BUILDERS dat in 2016 verscheen. Dit keer kunnen spelers genieten van nog meer content en bouwcombinaties in een nieuwe wereld met een gloednieuw verhaal, nieuwe personages en nieuwe functies.

DRAGON QUEST BUILDERS 2 heeft voor het eerst een online-multiplayermodus, waarin tot vier vrienden kunnen samenwerken om iets geweldigs te bouwen. Er is een schat aan nieuwe verbeteringen, inclusief de mogelijkheid om:

  • Grotere gebouwen te maken met meer variatie en opties dan ooit
  • Sneller door de uitgestrekte wereld te reizen door te zweven, zwemmen en springen
  • Dorpelingen te inspireren om jou te helpen, hun eigen boerderijen te beginnen en handige gewassen te verbouwen
  • Stromend water om te leiden om zo nieuwe rivieren, watervallen en zwemlocaties te vormen
  • De wereld op een nieuwe manier te bekijken met de nieuwe First-Person-stand… en meer!

DRAGON QUEST BUILDERS 2 verschijnt op 12 juli 2019 voor het PlayStation®4-systeem.

 

Over de auteur

Chief Editor & Webmaster

Monique a.k.a. Weerwolff is een echte XboxMamma.... Al jaren actief op de Xbox. Begonnen op de oude consoles net als menig ander gamer; de NES, Atari, Commodore 64 en daarna jaren genoten op de PC met games als Myst, The 7th Guest, The Beast Within, King Quest, en Leisure Suit Larry. Toen de carrière om de hoek kwam kijken heeft ze het gamen even "in de steek gelaten” en heeft met Halo2 het gamen pas weer opgepakt. Inmiddels staan/liggen er een Xbox One, Xbox 360, Xbox, PS4, PS3, PS2, PS1, Wii U, Vita & 2DS...maar natuurlijk ook een NES, SNES, N64, Megadrive I & II, Gamecube , Dreamcast, Atari 2600, Commodore 64, Gamegear, Lynx & alle types van de Gameboy.