Een kleine 3 maanden geleden hadden we aangekondigd dat wij ons hadden geabonneerd op Loot Crates en jullie elke maand via Unboxing Vlogs op de hoogte zouden brengen…en daar zijn we dan…3 boxen verder en nog steeds geen vlogs :(. Onze excuses, maar met de hectische periode (nieuwe website, Gamescom en voorbereidingen trip USA) hebben we helaas geen gelegenheid gezien eerder te filmen.

Om niet nog meer achterstand te hebben heb ik besloten een niet-officiële unboxing te doen van de maanden april (extra Loot Crate thema Dragon), juli & augustus. Op deze manier hebben we jullie in ieder geval hier op 365Gaming toch de inhoud laten zien en alvast wat informatie over welke items in volgende give-aways komen. Veel plezier met bekijken.

Vanaf september gaan we unboxen zoals het hoort 😛

Omdat het in de video misschien niet goed genoeg zichtbaar is ook nog even de foto’s hier zodat het rustig te bekijken is.

Loot Crate April

Loot Crate April

Loot Crate Juli

Loot Crate Juli

Loot Crate Augustus

Loot Crate Augustus

Over de auteur

Chief Editor & Webmaster

Monique a.k.a. Weerwolff is een echte XboxMamma.... Al jaren actief op de Xbox. Begonnen op de oude consoles net als menig ander gamer; de NES, Atari, Commodore 64 en daarna jaren genoten op de PC met games als Myst, The 7th Guest, The Beast Within, King Quest, en Leisure Suit Larry. Toen de carrière om de hoek kwam kijken heeft ze het gamen even "in de steek gelaten” en heeft met Halo2 het gamen pas weer opgepakt. Inmiddels staan/liggen er een Xbox One, Xbox 360, Xbox, PS4, PS3, PS2, PS1, Wii U, Vita & 2DS...maar natuurlijk ook een NES, SNES, N64, Megadrive I & II, Gamecube , Dreamcast, Atari 2600, Commodore 64, Gamegear, Lynx & alle types van de Gameboy.

Gerelateerde berichten