100 mil Wargaming

Wat een top jaar is het voor Wargaming en het Wargaming Universe. Met de succesvolle Xbox 360 roll-out van World of Tanks en de tablet spin-off Blitz is de magische mijlpaal van 100 miljoen geregistreerde gebruikers gehaald.

Op de Gamescom dit jaar was ook de eerste kennismaking met de nieuwste aanvulling: World of Warships. We zullen natuurlijk nog uitgebreid hier op terugkomen in een los artikel, want een spel in de pre-alpha fase dat al zo enorm veel indruk maakt verdient een goede plek in de spotlight.

Zoals altijd was alles rondom Wargaming tot in de details verzorgd, de stand op de consumer beursvloer was super mooi (ook de booth babes 🙂 ) en ook de pers is in stijl ontvangen om World of Warships te spelen.

Wargaming stand in consumenten hal Wargaming stand in consumenten hal

Overal kwam Wargaming tegen, van grote banners in de hal, reclame op traptreden tot speciale taxi’s en zelf een grote bus die de medewerkers vervoerde. Tot in de puntjes was alles verzorgd.

Maar daar bleef het niet bij! Wargaming had namelijk ook donderdagavond een speciaal feest waar wij 2 van de lucky genodigden waren. Het feest was er een met de bekende jaren 40/50 stijl. Net als de dames op de stand waren er ook dames op het feest die zo uit een film kwamen stappen uit de jaren 40/50. De dames in de avond waren alleen duidelijk voor het 18+ niveau, want de burlesque stijl met een knipoog naar de rokende dames uit de high-end nightclubs ging zelfs over in een heuse stripshow met champagne.

De muziek was alles behalve jaren 40/50, want er draaiden diverse DJ’s met als hoogtepunt Justice en niemand minder dan Skrillex als surprise guest! Nu heeft Wargaming ook DE naam als het gaat om hoe je een feetje moet geven, 2 jaar geleden stonden de heren van LMFAO op het podium bv. Maar los van een Cirque Du Soleil act, de burlesque dames en de muziek was het gewoon zo goed opgezet, de locatie, de rode loper met Wargaming army props bij de entree, flyers met programma, een mooie ice-carved bar en overal personeel en security. In de VIP area waren handgemaakte sigaren te vinden en ook konden we genieten van een lekkere waterpijp.

Wij hebben zelf het einde van het feest in de vroege ochtend niet gehaald, maar van dit feest genieten we nog een tijdje van na, dat is zeker! Dank aan de hele Wargaming crew voor deze fantastische ervaring!

Wargaming party 2014

Over de auteur

Chief Editor & Webmaster

Monique a.k.a. Weerwolff is een echte XboxMamma.... Al jaren actief op de Xbox. Begonnen op de oude consoles net als menig ander gamer; de NES, Atari, Commodore 64 en daarna jaren genoten op de PC met games als Myst, The 7th Guest, The Beast Within, King Quest, en Leisure Suit Larry. Toen de carrière om de hoek kwam kijken heeft ze het gamen even "in de steek gelaten” en heeft met Halo2 het gamen pas weer opgepakt. Inmiddels staan/liggen er een Xbox One, Xbox 360, Xbox, PS4, PS3, PS2, PS1, Wii U, Vita & 2DS...maar natuurlijk ook een NES, SNES, N64, Megadrive I & II, Gamecube , Dreamcast, Atari 2600, Commodore 64, Gamegear, Lynx & alle types van de Gameboy.

Gerelateerde berichten