Zoals een aantal van jullie weten proberen wij de laatste weken ook wat meer via Twitch te streamen. We hebben inmiddels een dagelijkse Twelve Till Two Twitch en we zijn ook regelmatig online te vinden in het weekend. Alle crewleden die op Twitch te vinden zijn hebben hun stream ook in het menu staan, en ook via Social Media proberen we aan te kondigen wanneer we online te vinden zijn en met welke spellen. Crewlid Fox heeft een marathon van 28 uur gedaan met de Halo Master Chief Collection en Juulleke is druk bezig met de laatste add-on van World of Warcraft.

Afgelopen weekend hebben we op 365HQ met veel plezier Far Cry 4 gespeeld waarbij ik zelf de comments in de gaten hield tijdens het gamen zodat Jack zich alleen op het spel hoefde te focussen. Dit werd erg goed opgepakt door de kijkers en we hebben ook erg gelachen en veel nieuwe leuke mensen leren kennen. De hoeveelheid kijkers kwam ver boven onze verwachtingen, helemaal nadat we gefeatured werden op de PS4 Channel homepage…toen hadden we zelfs bijna 900 kijkers! En niet alleen kijkers, maar ook leuke interacties met meer dan 1.600 comments aan het einde van de stream.

En net nu we dachten dat deze euforie niet overtroffen kon worden (hoe kon dat immers) kwam er iets anders op ons pad. Een upload van een funny glitch die we tijdens de sessie zaterdag hadden opgenomen was ineens meer dan 2.500 keer bekeken!? Een clipje van kleine minuut waarin we een Killer Fish lieten zien die op het land bleef zweven…je kent het wel…de dingen die je laat zien aan het einde van een gamesessie van 6 uur continu streamen 😉 Geen hoogstandje, gewoon voor de fun.

En een uur later waren het al 4.500 kijkers? Het mysterie waar deze mensen vandaan kwamen deed de ronde onder de redactieleden….tot Jack in de statistieken een referrer van Kotaku voorbij zag komen. Ons korte clipje werd namelijk genoemd in een artikel en massa’s mensen bekeken hem ook echt!

Inmiddels is het filmpje ook bij een Franse site genoemd en is het al meer dan 16.000 keer bekeken! Ook hebben we inmiddels 100 volgers op YouTube en na het weekend ook 150 extra volgers op Twitch. Logischerwijs zijn we hier allemaal zo blij van geworden dat we dit nieuws ook even goed in de spotlight willen zetten 😉

Far Cry 4 glitch Kotaku

Over de auteur

Chief Editor & Webmaster

Monique a.k.a. Weerwolff is een echte XboxMamma.... Al jaren actief op de Xbox. Begonnen op de oude consoles net als menig ander gamer; de NES, Atari, Commodore 64 en daarna jaren genoten op de PC met games als Myst, The 7th Guest, The Beast Within, King Quest, en Leisure Suit Larry. Toen de carrière om de hoek kwam kijken heeft ze het gamen even "in de steek gelaten” en heeft met Halo2 het gamen pas weer opgepakt. Inmiddels staan/liggen er een Xbox One, Xbox 360, Xbox, PS4, PS3, PS2, PS1, Wii U, Vita & 2DS...maar natuurlijk ook een NES, SNES, N64, Megadrive I & II, Gamecube , Dreamcast, Atari 2600, Commodore 64, Gamegear, Lynx & alle types van de Gameboy.

Gerelateerde berichten