BIGBEN en Big Ant Studios maken met veel plezier bekend dat AO Tennis 2, de tweede game in deofficiële game-serie van de Australian Open nu verkrijgbaar is voor pc, PS4™, Xbox One en Nintendo Switch™.

AO Tennis 2 verschijnt kort voor het begin van de Australian Open, het eerste grote tennistoernooi van het jaar. De game biedt ongekende diepgang en een uitgebreide reeks aanpassingsopties voor een op maat gesneden gameplay-ervaring. In de gloednieuwe, verhaalgedreven career-mode kun je niet alleen op de baan domineren, maar ook je reputatie verbeteren en je een weg naar de top spelen om een tennislegende te worden!

AO Tennis 2 is de tweede game in de officiële Australian Open-serie. De game is ontwikkeld in samenwerking met een team van Tennis Australia, en biedt fans een intense ervaring van de eerste van de vier Grand Slam-evenementen van het jaar, dat op 20 januari begint. In AO Tennis 2 kunnen tennisfans zich vanaf de buitenbanen een weg spelen naar het hoofdevenement in de gloednieuwe, verhaalgedreven career-mode, of elk element van hun game aanpassen met de hooggeprezen content editor van Big Ant. Spelers kunnen henzelf en hun vrienden in de game plaatsen, of in de schoenen stappen van enkele van de grootste tennissterren ter wereld, inclusief Rafael Nadal, Ash Barty, Angélique Kerber en vele andere.

AO Tennis 2 is nu verkrijgbaar voor pc, PS4, Xbox One en Nintendo Switch via de Nintendo eShop.

Een fysieke versie van AO Tennis 2 voor Nintendo Switch verschijnt op 30 januari.