Na meerdere succesvolle edities komt Arcadium weer terug: deze keer in Het Vliegende Paard!

Ongegeneerd de hele nacht coole klassiekers spelen, een Smash Bros toernooi (prijs: €50!), win met Duck Hunt, speel met vrienden, drink een koud biertje en geniet van de gezelligheid! Met weer een enorme lading verschillende set-ups heb je vrijdagavond zát te doen!

Na een succesvolle editie in 2016 halen komt Arcadium weer terug naar het Vliegende Paard! Ongegeneerd de hele nacht oude klassiekers spelen, wat willen we nog meer! Load your memories and save new ones, Arcadium is meer dan alleen een game night het is Arcadiums missie om mensen weer “offline” tegen en met elkaar te laten gamen in een gezellige, ongedwongen sfeer. Arcadium is meer dan een nerdy game night, het is Arcadium’s missie om mensen weer offline tegen en met elkaar te laten gamen in een gezellige, relaxte sfeer. Load your memories and save new ones!

Voor fans van de ‘oude’ Arcadium, grijp je kans: Arcadium in deze vorm komt niét vaak voor.

Voor de mensen de Arcadium niet kennen: Arcadium is een klein bedrijf dat zich richt op het samenbrengen van alle verschillende generaties gamers. Onze missie is mensen weer ‘offline’ tegen en met elkaar te laten gamen in een gezellige, ongedwongen sfeer. Vanuit onze liefde en nostalgie voor games willen we onze gasten nieuwe, toffe herinneringen laten creëren en laten zien dat gamen juist een erg gezellige, sociale activiteit kan zijn. Met een steeds wisselend aanbod van verschillende generaties ‘plug-and-play’ spelcomputers en games bieden wij een activiteit aan waarbij zowel fanatiekelingen als nieuwkomers zich snel erg thuis kunnen voelen.

Tickets zijn slechts €3,00 p.p. ► http://bit.ly/Arcadium

Voor meer info ga je naar de Arcadium Facebook pagina.