ASUS Republic of Gamers (ROG) heeft vandaag nieuwe 240Hz gaming-laptops met grotere 17-inch displays aangekondigd en maakt details bekend over meerdere 4K UHD-panelen die op Computex 2019 in Taipei, Taiwan, een demo krijgen. De eersteklas panelen tonen baanbrekende snelheid, precisie en details die de toekomst van gamemachines bepalen. Ze verleggen de grenzen van de moderne technologie, waardoor iedereen – van competitieve esportspelers tot professionele contentmakers – een visuele ervaring krijgt die er ongelooflijk scherp uitziet en onberispelijk smooth aanvoelt. Ook kondigt ROG de beschikbaarheid van een nieuwe kleur aan: Glacier Blue, waarmee de look en feel van gaming-laptops opnieuw wordt uitgevonden.

Revolutionaire gaming-displays
Slechts een maand na de komst van het snelste 15,6-inch paneel ter wereld in de ROG Spring 2019 Collection, debuteerde het eerste 17,3-inch 240Hz/3ms display in de Strix SCAR III en Hero III esports gaming-laptops. Er zijn demo’s gepland voor Computex met 4K UHD-panelen, waaronder een 120Hz/3ms-optie met 100% Adobe RGB-dekking en een AMOLED-paneel met hoog dynamisch bereik (HDR). De duellerende 4K UHD-displays benadrukken de inzet van ROG voor het leveren van de beste visuele ervaring. Hierdoor geeft het serieuze gamers, power users en contentmakers de tools die ze nodig hebben om hun creativiteit en productiviteit te versnellen.

Glacier Blue voor een steeds groter wordend publiek
Met Glacier Blue wordt de look en feel van gaming-laptops opnieuw uitgevonden voor een steeds groter wordend publiek van gamers, streamers en creatieve professionals. ROG hielp bij het definiëren van de duistere esthetiek die synoniem is geworden met PC-gaming-hardware. Die originele zwarte styling heeft een sterke aantrekkingskracht op hardcore gamers en past goed in een professionele omgeving, maar naarmate het gaming-publiek groeit en verandert, moet het kleurenpalet ook evolueren. Drie van de nieuwste ROG-laptops worden opgefrist met een nieuwe kleuroptie genaamd Glacier Blue, geïnspireerd op Intelligent Cooling. De ijzige tint ziet en voelt lichter aan en brengt nieuwe energie naar gaming-laptops. Glacier Blue zal later dit jaar beschikbaar zijn op de Zephyrus S GX502, Zephyrus M GU502 en Strix G G531 en G731. Sommige Glacier Blue gaming-laptopmodellen zijn te zien op Computex 2019 van 28 mei tot 1 juni in Taipei, Taiwan.