ASUS heeft aangekondigd dat de onoverwinnelijke Zenbook Pro 14 (UX480) nu verkrijgbaar is een Nederland. Deze is sneller en geavanceerder dan ooit tevoren met het verbluffende nieuwe ScreenPad™ – een ASUS-innovatie die een revolutie teweegbrengt in de manier waarop gebruikers werken en met hun laptop communiceren.

ZenBook Pro 14 levert extreme prestaties in een slank, lichtgewicht en uiterst elegant pakket. Dankzij de nieuwste 8e generatie Intel Core i7-8565U-processor met geïntegreerde Gigabit Wi-Fi en NVIDIA GeForce GTX 1050 Max-Q discrete grafische kaart*, verwerkt de ZenBook Pro 14 de meest veeleisende taken met gemak. Het volledig aluminium ontwerp is voorzien van het exclusieve ErgoLift-scharnier en de ultracompacte afmetingen worden mogelijk gemaakt door het 14-inch NanoEdge FHD-scherm, met ultradunne randen die een uitgebreide, afleidingsvrije kijkervaring bieden met perfecte beelden. Een uitgebreide set krachtige I/O-poorten geeft de ZenBook Pro 14 ultieme, probleemloze connectiviteit voor veelzijdige flexibiliteit, zowel op kantoor als onderweg. Bovendien is er Bluetooth® 5.0 en geïntegreerde gigabit-klasse wifi om het equivalent van bekabelde netwerksnelheden te bieden – zonder de kabels!

ScreenPad geëvolueerd: Introductie van nieuwe features en functies
De nieuwe apps – Adobe Sign, Handwriting en SpeechTyper – voegen nieuwe functionaliteiten en kenmerken toe aan ScreenPad. De bijgewerkte ASUS Sync-app maakt het gemakkelijker om een smartphone te integreren met ZenBook Pro, terwijl de verbeterde Extender-modus ScreenPad verandert in een secundair Windows-scherm voor productiviteit op twee schermen. De nieuwe apps en updates kunnen worden gedownload via het menu ‘ScreenPad-instellingen’.

De ZenBook Pro 14 (UX480) is nu verkrijgbaar in de kleur Deep Dive Blue, vanaf €1.199,-.