Persona Q2: New Cinema Labyrinth komt op 4 juni 2019 naar de Nintendo 3DS™! Het langverwachte vervolg van de eerste Persona game op het draagbare platform van Nintendo, Persona Q: Shadow of the Labyrinth. Persona Q2: New Cinema Labyrinth brengt de iconische cast van Persona 3 en Persona 4 samen met je favoriete karakters van Persona 3 Portable en Persona 5!

Bereid je voor op een mysterieuze filmwereld in deze uitdagende dungeon crawler. De Phantom Thieves komen vast te zitten in een reeks labyrintische films, elk met zijn eigen unieke wendingen, thema’s en genres. Onderweg kom je andere gelijkgestemde helden tegen die over de wil en kracht beschikken om je te helpen tijdens je reis. Maar wie is dit mysterieuze meisje Hikari en hoe ontsnapt de cast uit deze verstrengeling die tijd en ruimte overtreft!?

De Launch Editie voor Persona Q2: New Cinema Labyrinth is alleen beschikbaar als pre-order en een beperkt aantal bij launch, zolang de voorraad strekt. Deze editie bevat de Nintendo 3DS™ game en een art book.

Persona Q2: New Cinema Labyrinth kenmerken:

  • Joker staat centraal – Ervaar het verhaal vanuit het perspectief van de protagnoist uit Persona 5 terwijl jij samen met de andere Phantom Thieves de S.E.E.S. van Persona 3 en het onderzoeksteam van Persona 4 ontmoet in een filmachtige wereld!
  • De vrouwelijke heldin van Persona 3 Portable steelt de schijnwerpers – Persona Q2: New Cinema Labyrinth bevat de langverwachte toevoeging van P3P’s vrouwelijke heldin die een centrale rol zal spelen in je avontuur door het zilveren scherm!
  • Een eerbetoon aan de klassiekers – Verken een reeks labyrinten die de populaire filmgenres parodiëren met veel referenties waar echte filmfans dol op zullen zijn!
  • We’ve Got Company – Persona Q2 breidt uit met de gevechtssystemen van Persona Q en Persona 5, inclusief een nieuwe Unison-functie. Door side-quests te voltooien, zullen bepaalde groepen en paren samenwerken om hun eigen speciale aanval te ontketenen!
  • Voor de liefhebbers van de wereldcinema – Dompel jezelf onder in Persona Q2: New Cinema Labyrinth dankzij de Japanse audiotrack met Engelse ondertitels. Dit zal de eerste keer zijn dat veel fans de originele Japanse stemmen van de Persona 3-cast zullen horen!