Minecraft Daan 9

Wij zijn bij 365Gaming erg fan van jullie inzendingen, helemaal als deze van prijswinnaars komen die plezier hebben met hun prijs. Deze keer zijn we extra blij omdat Daan, één van de winnaars van de Minecraft boeken, wel erg mooie dingen maakt in Minecraft die ons ook inspireren! Kijk maar eens wat deze kunstenaar al allemaal heeft gemaakt:

Maar hij heeft ook een stukje geschreven over zijn ervaringen, dus dat maakt het nog leuker:

Hallo, ik ben Daan en ik ben net 8 jaar geworden.
Ik speel al meer dan een jaar Minecraft en ik vind het leuk en het is mijn favoriete spel.
Weet je waarom ik zoveel wil bouwen? Omdat ik meer verschillende blokken wil.
En meer verschillende TNT kleuren.
Mijn grote droom is een heel groot mens van blokken te maken en je kan dan via zijn neus, mond en oren naar binnen
en dan kun je echt zijn mega brein zien.
Maar mijn droom is ook om met andere Minecraft spelers die ik niet ken, iets moois te bouwen.
Ik heb bv ook al een keer Mac Donalds gebouwd, maar ook een hele gave echt werkende water dam.
Ook staat er ergens een robot in mijn voortuin in Minecraft 😉
Ik heb altijd op de computer en tablet Minecraft gespeeld, maar ik voor een mijn verjaardag een XBOX-360 gekregen
en daar speel nu ik het meeste op.
O ja, ik heb ook nog in het midden van de wereld de Eifeltoren gebouwd, alleen hij was niet helemaal gelukt.
En ik heb bv. ook een gold block met steen gemaakt.

Waarom vind ik dit leuk:

Omdat ik alles kan bouwen wat ik maar wil en ik kan zomaar creepers, spinnen en zombies neer zetten in alle vormen.

Dit was mijn verhaal 😉
Groetjes Daan

Minecraft Daan 8

Nou Daan, onze vingers jeuken helemaal om ook zulke mooie dingen te maken! Super bedankt voor je foto’s en leuke stukje! We hopen dat andere mensen ook aan de slag gaan en dat de ervaren Minecraft gamers hier bij 365Gaming ook een keertje met je komen meebouwen! Veel plezier nog!