Deze maandag mochten wij ons melden in Amsterdam waar in de Beurs van Berlage een Launch Event werd gehouden om te vieren dat de nieuwste F1 game van Codemasters in de schappen ligt. Koch Media en Codemasters hebben hier een fantastisch event georganiseerd in de vorm van een Pop-up store waar fans niet alleen een echte F1 auto kunnen bewonderen, maar ook strijden om een plekje in de Ziggo E-battle.

Het event stond in het teken van de onderlinge strijd tussen de diverse media die genodigd waren. Ook wij namen plaats in de Playseat om een poging te wagen. De halve finale was voor ons helaas niet weg gelegd, maar schamen doen wij ons niet ervoor want er waren toch wel wat prominente E-sporters en streamers aanwezig.

Na 2 hele mooie halve finales was het tijd voor de finale die op zijn minst gezegd mooi en spannend was. De winst was al wel snel vrij duidelijk maar de tweede plek moest echt voor gestreden worden. De beker werd meegenomen door Mike Walker die geen onbekende is in de E-sport. Maxime wist een knappe tweede plek te halen en het laatste treetje op het podium werd gepakt door SandDayHD.

Al met al was het ene gezellige maar ook competitieve dag die smaakt naar meer uurtjes racen in F1 2018. Mocht je de review nog niet gelezen hebben dan is deze hier te vinden.