Game ManiaValentijn komt er aan! Leg die roos opzij en pak een game erbij want de tijd dat gamers enkel en alleen aanzien werden als lonewolves is voorbij. Bij Game Mania hebben ze de koppen bij elkaar gestoken en kozen ze tien titels waar koppels zich volledig in kunnen vinden – want op Valentijn draait het om heartshots, niet om headshots. Ook als je partner geen gamer is, kan je er een gamenight van maken want deze videospellen zijn haalbaar voor iedereen. Geniet samen van games met je favoriete ‘player 2’.

RAYMAN LEGENDS (PC, PS3, PS4, WiiU, Xbox 360, Xbox One)
Ga met 2 op 2D-avontuur! In de co-op mode van Rayman Legends is op elkaar afgestemd zijn uiterst belangrijk! Een relatietest pur sang.
NEW SUPER MARIO BROS U (WiiU)
Red Princess Peach van Bowser! Hoewel je NSMBU alleen kan spelen is het zoveel leuker met een tweede speler bij – maak er gebruik van en Free Peach!
MARIO KART 8 (WiiU)
Om in de Mario-World te blijven: race deze keer tegen je eigen ‘Princess Peach’ of ‘Super Mario’ in Mario Kart 8. Pro-tip: laat je partner af en toe een rondje winnen.
LITTLEBIGPLANET 3 (PS3, PS4)
Bewonder de schattige wereld van LittleBigPlanet 3 en maak plezier met de eindeloze mogelijkheden om je Sackboy of Sackgirl te kleden hoe jij wilt!
MINECRAFT (PC, PS3, PS4, Vita, Xbox 360, Xbox One)
In the mood om een eigen huisje en tuintje te maken? Maak een eigen wereld voor jou en je partner!
LEGO BATMAN 3 – BEYOND GOTHAM (3DS, PC, PS3, PS4,VITA, WiiU, Xbox 360)
Ook op Valentijn is er tijd om de (LEGO)wereld van ondergang te redden! Het videospel zit boordevol avontuur en humor. Op ieder blokje past een dekseltje!
TRINE 2 (PC, PS3, PS4, WiiU, Xbox 360)
Geniet van de sprookjesachtige wereld van Trine 2! Puzzel, spring en sprint de hele nacht lang!
JUST DANCE 2015 (PS3, PS4, Wii, WiiU, Xbox 360, Xbox One)
Beginnen doen we met een voor de hand liggende game: Just Dance. Werk samen met je partner aan je moves. Dans en zweet er op los! Boogie all night long!
DIABLO III (PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One)
Kies beiden een Class en ga vervolgens samen op een quest om het kwaad te verslaan. Romantisch, toch?
MONOPOLY THE LEGEND OF ZELDA EDITION (Bordspel)
Houd je het liever old school? Neem er dan een bordspel bij zoals Monopoly in de uitvoering van The Legend of Zelda bijvoorbeeld.

Game Mania organiseert ook een leuke wedstrijd rond Valentijn. Als je een foto van je grote liefde op de Facebookpagina van de speciaalzaak post, dan maak je kans op een cadeaubon van 50 euro. Er zijn twee bonnen te winnen: één voor hem en één voor haar.
Grote liefde is een groot begrip… dit mag natuurlijk je vriend of vriendin zijn maar ook je favoriete console of game. De meest romantische en leukste foto wint! Winnaars worden maandag 16 februari bekend gemaakt.