Het was een rustige week qua (pers)berichten op 365Gaming, voor het eerst sinds ons ontstaan hebben we namelijk niet de persberichten op onze site gepost maar alleen op Social Media, in dit geval op onze community pagina The Dutch Gamers. Dit is niet alleen voor de lezers wennen, maar ook voor ons als crew.

Het doel is om op 365Gaming alleen nog eigen stukken te posten, dus reviews, columns, interviews, event-verslagen etc. De persberichten die we “knippen & plakken” worden dus (voorlopig) niet meer op de site gepost maar we willen natuurlijk nog steeds iets over het nieuws hier delen, dus, kunnen jullie hier op de site berichten als  “Game nieuws van de week” verwachten. Het doel is om dit door de verschillende crewleden te laten doen, geschreven maar evt ook een video of podcast zo nu en dan. Op dit manier geven we toch de (persoonlijke) highlights qua nieuws op 365Gaming!


The Last Guardian:

Het was niet te missen deze week, het langverwachte vervolg op Ico (2001) en Shadow of the Colossus (2005) lag eindelijk op de planken! Vanaf de aankondiging in 2009 zaten de fans al op de eerste rij klaar en het resultaat was het wachten waard! Lees binnenkort de review op 365Gaming!

In de ruïnes van een oude stad ontmoet een onbekende jongen Trico: een mysterieus wezen die het best te omschrijven is als een kruising tussen een hond, kat en een vogel. Hoewel ze alleen via gebaren kunnen communiceren, ontstaat er een onwaarschijnlijk hechte vriendschap. Met alle gevaren die dreigen, blijken de twee elkaar nodig te hebben om te kunnen overleven en hun nieuwe omgeving te ontdekken. Is hun band sterk genoeg om in deze mysterieuze wereld samen overeind te blijven?


PlayStation Experience 2016:

Afgelopen week was de PlayStation Experience 2016 en hierin werden veel fans erg blij gemaakt met diverse aankondigingen. Jack zal nog een gedetailleerd artikel schrijven, maar The Last of Us 2, Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, Ni no Kuni II: Revenant Kingdom & Uncharted: The Lost Legacy waren mijn persoonlijke highlights van het event.


Hardware:

Het was voor ons een rustig weekje met tech persberichten, eigenlijk alleen dat Razer een Playstation 4 Controller lanceert. Volgende week hopelijk meer nieuws over hardware & tech….en een give-away!


Acties:

Titalfall: Nadat de gamers Titanfall II even gratis konden proberen geven ze er ook nog een weekend dubbel XP bij om de spelers te motiveren. Geniet dit weekend van extra snel ranken dus 😉

Assassin’s Creed III: Iedere speler die lid is van de Ubisoft Club kan 30 dagen lang Assassin’s Creed III helemaal gratis downloaden op PC. Voor meer informatie, check UbisoftClub.com.


Selectie releases deze week:

Steep

The Last Guardian

Werewolves Within

Star Wars Battlefront Rogue One: Scarif en Star Wars Battlefront Rogue One: X-Wing VR Mission

Shin Megami Tensei IV: Apocalypse
7th Dragon III Code: VFD

Total War: WARHAMMER: Realm of The Wood Elves

Dead Rising 4


Verdere persberichten deze week:

Wil je meer lezen over deze aankondigingen? Neem dan een kijkje op de The Dutch Gamers Facebook pagina.