gamescomEind augustus is het weer zover: Gamescom! Alles draait in Keulen vanaf 21 augustus weer om gaming! Niet alleen games om te spelen als in de nieuwste releases en previews op wat ons nog te wachten staat, maar ook gamen als lifestyle. Veel Cosplay speler komen in grote getallen naar de Gamecom en dit zorgt altijd weer voor een visueel spektakel.

Vorig jaar hebben meer dan 275.000 bezoekers en 400 exposanten het event weer tot een succes gemaakt en dat gaat het dit jaar zeker weer worden. 365Gaming heeft in de planning om niet alleen een korte video presentatie te maken, maar er staan ook een tweetal interviews in de agenda (meer info volgt snel).

Om alvast in de stemming te komen kunnen jullie de review 2012 van Gamescom hier bekijken:

Als je ook naar de Gamescom gaat, laat het ons dan weten hier op Facebook, hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Over de auteur

Chief Editor & Webmaster

Monique a.k.a. Weerwolff is een echte XboxMamma.... Al jaren actief op de Xbox. Begonnen op de oude consoles net als menig ander gamer; de NES, Atari, Commodore 64 en daarna jaren genoten op de PC met games als Myst, The 7th Guest, The Beast Within, King Quest, en Leisure Suit Larry. Toen de carrière om de hoek kwam kijken heeft ze het gamen even "in de steek gelaten” en heeft met Halo2 het gamen pas weer opgepakt. Inmiddels staan/liggen er een Xbox One, Xbox 360, Xbox, PS4, PS3, PS2, PS1, Wii U, Vita & 2DS...maar natuurlijk ook een NES, SNES, N64, Megadrive I & II, Gamecube , Dreamcast, Atari 2600, Commodore 64, Gamegear, Lynx & alle types van de Gameboy.

Gerelateerde berichten