Zoals een aantal mensen waarschijnlijk is opgevallen houden wij het tegenwoordig rustig met de Give-Aways op de site. We geven nog wel regelmatig codes weg in de The Dutch Gamers groep op Facebook of in één van de andere groepen. Ook hebben we een aantal pakketten weggegeven bij de sponsoring van een LAN party en via andere kanalen. Maar er zal meer veranderen, want vanaf nu zullen we de Give-Aways die gerelateerd zijn aan 365Kidz, HoWG of Inside-Indie daar rechtstreeks aanbieden en niet meer via 365Gaming.

Dit zal zeker niet betekenen dat we niets meer weggeven, maar onze focus is tegenwoordig minder op het aantrekken van nieuwe lezers met Give-Aways & cadeautjes. We gebruiken onze prijzen, merchandise, goodies van uitgevers en wat we als pers ontvangen tijdens events liever voor de trouwe lezers van 365Gaming, leden van The Dutch Gamers, bezoekers van partner LAN party’s en partner sites.

Daarom vinden we het erg leuk dat we nu ook gestart zijn met de samenwerking met GamesToWinPrizes.com! We hebben al eerder een artikel gedeeld over deze site waarbij je door te gamen op de PlayStation prijzen kunt winnen en een initiatief als dit willen we graag steunen. Want, hoe kunnen wij beter gamers belonen met cadeau’s dan door daadwerkelijk te laten gamen?! 🙂

We starten met een PS3 Give-Away van een 4-tal games (mede dankzij de donatie van 3 games van Fred) en een PS4 Give-Away van iets ouder spel, maar wel met collectors item erbij. We gaan deze 2 Give-Aways volgen qua deelnemers en hoe ze aan de slag gaan met het behalen van de trophies. De PS3 Give-Away is net gestart en er doen al 12 mensen aan mee, dus dat is al een leuk begin.

We zullen ook binnenkort een 365Gaming merchandise pakket samenstellen, PSN tegoed beschikbaar stellen en nog meer games natuurlijk. Voor de Xbox & Steam gamers zijn er nu dus even wat minder Give-Aways…maar deze hadden eigenlijk de laatste jaren normaal meer prijzen te winnen hier, dus de balans komt zo deels terug. Daarnaast hopen wij GamesToWinPrizes te ondersteunen in de ontwikkelingen om ook prijzen te winnen met Achievements, dus hou de berichten hierover zeker in de gaten!