Komodore64, een Nederlands videogame bedrijf, organiseert voor het eerst de Blockchain Game Expo op 29 juni a.s. in de Fokker Terminal in Den Haag waar iedereen 8 nostalgische arcade games kan ervaren en geïnspireerd raakt door de beginselen van blockchain gamen. Expo.komodore64.com

Komodore64 (K64) is een Nederlands videogame bedrijf die zich bezighoudt met het ontwikkelen van next level entertainment voor iedereen. K64 heeft een door blockchain gestuurde Virtual Console ontwikkeld om het gat tussen gamers en ontwikkelaars van games te overbruggen. K64 Console is een alles-in-een systeem. Game studio’s kunnen software ontwikkeling kits toepassen om robuuste entertainment producten te realiseren, en gamers profiteren van een vertrouwd platform en nemen deel aan multiplayer gaming op de blockchain.

64 presenteert Waffenkern, Ultra Fighter, Starbase Scorpion, Deep Sea Bombers, en enkele andere blockchain games om het arcade gevoel weer terug te brengen naar de spelers.

Het publiek mag zich verheugen op inspirerende lezingen van blockchain experts zoals Komodo, RedFOX Labs and ChainMakers en verrassende “Goodie Giveaways” van partners, waaronder Lenovo, Nike & Nvidia.

Komodore64, ontstaan vanuit een exclusieve mix van enthousiaste gamers, blockchain titanen & business entrepreneurs, werken hard aan de realisatie van de K64 Virtual Console. Gebaseerd op de Komodo Blockchain, bouwt K64 de Komodo Gaming SDK, welke ondersteuning biedt voor Unity Software, Unreal Engine & mobiele platformen. Met deze tools in handen, biedt het softwareontwikkelaars een makkelijk te gebruiken platform voor het maken van games.

Gamers hebben toegang tot de online winkel & sociale platform, welke gekoppeld is aan een digitale portemonnee, hiermee kunnen eenvoudig in-game aankopen gedaan worden.

De ware filosofie is dat iedereen gebruik kan maken van de blockchain, ook als je niet snapt hoe het exact werkt. Plug & Play!

“Het met onze technologie gecreëerde bewijs van gameplay, bewijs van inzet & NFT uitwisseling, maken wij een naadloze ‘next-level gaming’ beleving voor iedereen beschikbaar. Ons innovatieve karakter maakt ons het eerste team dat gaming & blockchain waarlijk combineert tot één geheel.”

– Sam Narain, CEO K64

Komodore64 gaat meer details vrijgeven over de robuuste line-up van games & sprekers bij de Blockchain Game Expo. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van ons ‘Next Level Gaming-Fest’?

klik dan hier-> Link naar de EXPO

Komodore64, opgericht in maart 2019, gestationeerd in ’s-Gravenhage, Nederland bestaande uit een team van 19 personen met ondersteuning vanuit een globale online community. Lees meer op -> http://komodore64.com/