Minecraft

Vanaf 15 juli kun je net als 100 miljoen anderen wereldwijd de wondere digitale LEGO-wereld van Minecraft ontdekken in MOTI’s interactieve game-omgeving Minecraft at the Museum!

In MOTI, Museum of the Image in Breda, kun je zowel online als offline kennismaken met de wereld van Minecraft. Minecraft at the Museum is een interactieve speelomgeving, die niet alleen heel leerzaam voor jong & oud is, maar vooral ontzettend cool om te ervaren!

Minecraft at the Museum opent met een groot Minecraft feest op woensdag 15 juli! Je kunt dan lekker met je familie en vrienden kennis maken met de iconische videogame. Je kunt meteen spelen: neem je eigen device mee en ervaar Minecraft at the Museum!

In de herfstvakantie vindt op woensdag 28 oktober in MOTI een Minecraft wedstrijddag plaats! Bouw een object in Minecraft en beoordeel elkaars creaties.

MOTI, Museum of the Image in Breda is hét museum voor beeldcultuur. We leven vandaag de dag in een wereld waarin we worden overspoeld met allerlei beelden. MOTI stelt zich daarom continue de vraag: wat doe jij met beeld en wat doet beeld met jou? Via tentoonstellingen, symposia, publicaties en de vaste collectie richt MOTI zich op relevante ontwikkelingen binnen de beeldcultuur op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Hierdoor is het museum een creatieve ontmoetingsplek voor kunstenaars en beeldmakers van nu. MOTI hoopt in het museum jong en oud kennis te laten maken met het fenomeen beeldcultuur.