egmont-minecraft-booksMinecraft is een wereldwijd fenomeen. Met meer dan 40 miljoen spelers en 12 miljoen downloads voor de Xbox 360 is Minecraft een van de meest succesvolle games ooit. In 2016 verschijnt er zelfs een film over Minecraft. Producent is Dan Lin, die ook achter het enorme succes van de LEGO© film zit.

Sinds de lancering in de UK, in oktober vorig jaar, domineren de Minecraft handboeken de bestsellerslijsten. Van de vier verschenen boeken zijn er inmiddels al meer dan 2.000.000 exemplaren verkocht. Niet alleen stonden de handboeken op nummer 1 t/m 4 van de top 10 bestsellerslijst kinderboeken (bron: The Bookseller, 15 mei) ook heeft het Constructie handboek in week 15 positie 1 van de overall ranking van Bookseller behaald.
Kijk alvast op www.minecraft.juniorpress.nl voor een voorproefje!

Het Handboek voor Beginners zou weleens je leven kunnen redden. Je bent helemaal alleen in een geheimzinnige wereld vol verborgen gevaren. Je hebt maar een paar minuten om eten en onderdak te vinden, want straks wordt het donker en komen de monsters tevoorschijn.
Wat nu? Dit boek zit vol met tips en instructies van de makers en van beroemde Minecraft experts.

In het Redstone Handboek vind je alles wat je moet weten om je aan te sluiten op de duizelingwekkende mogelijkheden van redstone. Dit boek geeft je stap-voor-stap instructies en onthult creaties van de beste redstone bouwers. Zet je schrap voor de oneindige mogelijkheden die redstone biedt!

De Minecraft handboeken zijn geschikt voor kinderen van 9 tot 100 jaar.
Vanaf 12 juni verkrijgbaar bij boekhandels en speelgoedzaken in Nederland n België voor € 9,95