Download vandaag nog de update voor Xbox One, Windows 10 Edition, iOS, Android en Nintendo Switch!

Was er een heel dorp voor nodig om de grootste Minecraft-update ooit te maken? Minstens! Maar het is gelukt! Onder andere dankzij het harde werk van ontwikkelaars, vormgevers, maar vooral: dankzij jullie! Dit was echt niet mogelijk geweest zonder jullie waardevolle feedback. Dankzij jullie is Village & Pillage een update geworden waar we ontzettend trots op zijn.

En het mooie is dat de update nu beschikbaar is! Als je op Xbox One, Windows 10 Edition, iOS, Android of Nintendo Switch speelt, heb je de update misschien al geïnstalleerd, of kun je dat nu of heel binnenkort doen. Check in ieder geval snel het platform waarop jij Minecraft speelt en kijk of jij al de nieuwe functies kunt gebruiken en kunt rondneuzen in de compleet nieuwe dorpen waarin je het moet opnemen tegen nieuwe mobs!

Speel je toevallig Minecraft: Java Edition? Dan krijg je de update Village & Pillage ook vandaag!

The Travelling Trader: gratis content in de Minecraft Marketplace!

Het Minecraft-team heeft onlangs charity: water ondersteund, een fantastische organisatie die zich ten doel stelt alle mensen op aarde te voorzien van schoon water. Hier kun je alles lezen over de donatie van 10.000 dollar van het Minecraft-team. Maar er is nog meer.

Samen met contentmakers Jigarbov Productions heeft het Minecraft team een fantastische nieuwe kaart en een skinpakket gemaakt: The Travelling Trader. Ga snel naar de Minecraft Marketplace voor Xbox One, Windows 10 Edition, iOS, Android en Nintendo Switch en download ze gratis!

Zodra The Travelling Trader 100.000 keer is gedownload bij de Minecraft Marketplace, zullen we charity: water weer blij maken met een nieuwe donatie van 90.000 dollar. Dat brengt het totaal op 100.000 dollar en betekent dat Minecraft maar liefst tien waterprojecten heeft ondersteund!

Volgens schattingen van charity: water worden er meer dan 3300 mensen geholpen met een donatie van 100.000 dollar. Dus download snel die prachtige kaart en het skinpakket, dan kunnen wij dit fantastische doel blijven steunen! We kunnen altijd op jullie rekenen, als we hulp vragen om ergens aan mee te werken. Jullie staan altijd klaar om in groten getale het doel razendsnel te behalen. Dus zodra de kaart 100.000 keer is gedownload, delen we het grote nieuws op Twitter!

Ga nu snel naar de Minecraft Marketplace. Bedankt dat jullie samen met ons charity: water steunen!