Sinds de introductie van de Nintendo eShop op de Wii U en de Nintendo 3DS-systemen heeft Nintendo altijd een goede band onderhouden met onafhankelijke ontwikkelaars. Op 30 september resulteren de toegewijde steun aan geweldige indiegames en de wens om kwaliteitsspellen in de handen van spelers te krijgen, in de winkelrelease van Shin’en Multimedia’s FAST Racing NEO en Image & Forms SteamWorld Collection als de eerste Nintendo eShop Selects-spellen voor Wii U.

In FAST Racing NEO racen spelers met ongelooflijke snelheden door een futuristische sciencefictionwereld, waarbij hun vaardigheden op de proef worden gesteld met antizwaartekracht-voertuigen. In een uitdagende spelstand voor één speler, split-screen voor vier spelers of acht spelers online, racen coureurs door dichte junglegebieden, futuristische steden, verlaten mijnen in de diepten van de aarde tot in de stratosfeer en verder.

De Nintendo eShop Selects-versie van het spel heeft zelfs nog meer parkoersen om op te racen. De acht downloadbare parkoersen in het verwachte NEO Future Pack zijn op de schijf inbegrepen. Bezitters van de downloadversie kunnen de NEO Future Pack vanaf 30 september aanschaffen. Bepaalde parkoersen zullen in augustus getoond worden op de Gamescom, zodat spelers deze razendsnelle actie met eigen ogen kunnen zien.

De SteamWorld Collection zal ook onderdeel zijn van de Nintendo eShop Selects-serie. Het is de eerste keer dat zowel SteamWorld Dig als SteamWorld Heist beschikbaar zijn in dezelfde winkelverpakking. In SteamWorld Dig neemt de speler de rol van Rusty aan, een eenzame mijnrobot, die zich begeeft naar een oud mijnstadje dat in grote nood verkeert. Spelers graven in de oude aarde om rijkdommen te vinden, waarmee ze upgrades kunnen bemachtigen om weer nieuwe gebieden te kunnen verkennen. Ze komen steeds dichter bij een oud gevaar dat zich schuilhoudt onder de grond.

De SteamWorld Collection bevat ook de aanvullende content The Outsider, met een nieuwe bondgenoot met een mysterieus verleden en nieuwe missies met gloednieuwe wapens, uitrustingen en nieuwe, hippe hoofddeksels. SteamWorld Heist voor de Wii U is vanaf 30 september ook beschikbaar in de Nintendo eShop voor Wii U. In augustus kunnen spelers de Wii U-versie voor het eerst zien op de Gamescom.

Wii U-bezitters krijgen een nieuwe kans om Nintendo eShop-hoogtepunten te beleven met FAST Racing NEO en SteamWorld Collection als eerste Nintendo eShop Selects, vanaf 30 september verkrijgbaar bij winkeliers in Europa.