Een hevige Pokémon-strijd op het wereldtoneel werd uitgevochten tijdens het Pokémon Wereldkampioenschap 2018, dat op vrijdag 24 augustus plaatvond. The Pokémon Company International heeft via Twitch vier streams uitgezonden, waaronder een hoofdstream die wisselende wedstrijdbeelden en alle finalewedstrijden liet zien. De live stream van Nashville (Tennessee) toonde alle drie de toernooidagen spannende wedstrijden, die voorzien werden van deskundig commentaar.

Het Pokémon Wereldkampioenschap 2018 is een internationaal evenement waar de wereldwijd allerbeste spelers van de Pokémon-videospellen en Pokémon Trading Card Game (TCG) zullen strijden om de felbegeerde titel van wereldkampioen Pokémon en om meer dan $ 500.000 aan beurzen en prijzen. Het deelnemersveld bevat spelers uit meer dan 35 landen.

De Nederlander Bram de Jonge bemachtigde de tweede plek op de Pokémon Video Game Championships. Uitgebreide informatie over hoe Bram deze plek bemachtigde kun je hier vinden: https://www.pokemon.com/us/play-pokemon/worlds/2018/finals-recap/

Bekijk 2018 Pokémon World Championships Main Stage Day 3 van Pokemon op www.twitch.tv

Over de auteur

Editor & Social Media
Google+

ZillioN2210 a.k.a Bente is al een lange tijd een fanatieke gamer. Als klein kind begonnen op de PS1 en is daarna overgestapt naar de PC om mee te doen met competitie’s van Delta Force: Black Hawk Down en Counter Strike Source. Door vrienden op LAN-party’s is hij in aanraking gekomen met World of Warcraft en heeft dit 7 jaar sinds de bèta gespeeld. In tussentijd bleef hij regelmatig verder gamen op zijn PS2 en is nu inmiddels voor 100% overgestapt naar de PlayStation Console’s. Hij is een grote fan van Assassin’s Creed, RPG’s en Shooters. Dit houd hem bezig in zijn vrije tijd naast zijn studie.