Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt vandaag zes nieuwe LEGO Dimensions uitbreidingen aan gebaseerd op de blockbuster franchises: Ghostbusters, Adventure Time, Mission Impossible, Harry Potter en The A-Team. Deze nieuwe uitbreidingen, vanaf vandaag verkrijgbaar, introduceren Battle Arenas, voor het eerst in een LEGO videogame, en Story Packs die een volledige op films gebaseerde spelervaring bieden met een frisse LEGO bouwervaring.

De nieuwe Battle Arena biedt competitieve split-screen lokale gameplay voor vier spelers. De LEGO® minifiguren in de uitbreidingsets bevatten een speciale gouden Toy Tag, waarmee je een Battle Arena kunt ontgrendelen in de Free Play Adventure World van het bijbehorende entertainmentmerk. Iedere Battle Arena heeft vier verschillende spannende game modi: Capture the Flag, Objective, Base Bash en Tick, Tag, Boom! en bevat eigen vallen, verdedigingen en speciale krachten die iedere Battle Arena uniek maakt. Gevechten kunnen competitief of coöperatief gespeeld worden in multiplayer variaties inclusief 2 tegen 2, 3 tegen 1 en individueel tegen de computer, zodat de hele familie lol kan beleven.

In een beperkte periode bevat het LEGO Dimensions Starter Pack voor de Sony PlayStation 4 een exclusieve bonus DC Comics Supergirl LEGO minifiguur. Dit Supergirl minifiguur is een must voor de verzamelaar en beschikt over bijzonder veel in-game vaardigheden om puzzels op te lossen en de strijd aan te gaan met vijanden. Het minifiguur kan daarnaast veranderen in Supergirl Girl Red Lantern met extra krachten.