Drie nieuwe challengers doen mee met Street Fighter™ V: Arcade Edition (SFV: AE), wat de totale line-up versterkt naar een indrukwekkende 38 personages. E. Honda, Lucia en Poison zijn vanaf nu beschikbaar en brengen hun unieke persoonlijkheden en vechtstijlen naar de game op PlayStation 4 en Steam. Daarnaast zal de iconische badhuis-stage ‘Honda Sento’ van E. Honda in een gemoderniseerde vorm vanaf nu beschikbaar zijn in SFV: AE.

Met de toevoeging van ’s werelds favoriete sumoworstelaar E. Honda is de iconische World Warriors line-up compleet in Street Fighter V: Arcade Edition. Zijn kenmerkende Sumo Headbutt wordt een nog sterkere Onigawara wanneer zijn V-Trigger geactiveerd wordt. Eerlijk maar koppig, E. Honda houdt het altijd netjes; vooral wanneer hij op eigen terrein concurreert, het vernieuwde ‘Honda Sento’ badhuis.

Agent Lucia Morgan, detective voor het Metro City Police Department die voor het eerst verscheen in Final Fight™ 3, maakt haar Street Fighter-debuut in SFV: AE. Lucia maakt de boel warmer met Burning Fight, een krachtige V-Trigger die alle op trappen-gebaseerde special moves drastisch verbeteren.

De opzwepende Poison keert terug in Street Fighter V: Arcade Edition na haar eerdere verschijning in Ultra Street Fighter™ IV. De dodelijke dame uit Final Fight haalt haar Poison Cocktail tevoorschijn, een door Molotov-geïnspireerde V-Trigger die een gat brandt in de levenspunten van haar tegenstanders.

E. Honda, Lucia en Poison zijn vanaf nu beschikbaar in Street Fighter V: Arcade Edition, per stuk voor €5,99 of 100,000 Fight Money. Een optionele ‘Summer 2019 Character Bundle’ is ook beschikbaar voor €14,99 en bevat alle drie de nieuwe personages naast een Battle Costume voor elk personage en Default Colors 3-10.