Het zijn hoogtijdagen voor zowel casual als hardcore gamers. Voor wie graag op een comfortabele manier van games wil genieten brengt Plantronics nu de RIG 400 PRO HC en vier modellen in de RIG 500 PRO-serie op de markt. De headsets zijn compatibel met PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc en bieden Dolby Atmos surround sound op Xbox One en Windows pc, ideaal voor elk type gamer!

Wie graag online speelt en gebruikmaakt van de chatfunctie, kan genieten van een (afneembare) ruisonderdrukkende microfoon. Het volume kan tevens eenvoudigweg geregeld worden via de unieke draaiknop die geïntegreerd is in de aansluiting op de PS4- of Xbox One-controller. Zo hoef je je handen nooit van de controller weg te nemen!

In het segment van RIG 500 PRO-headsets vind je de RIG 500 PRO voor pc, RIG 500 PRO E-SPORTS EDITION (PS4, Xbox One, pc), RIG 500 PRO HC (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, pc) en RIG 500PRO HS NACON EDITION (PS4) terug. Deze beschikken, in tegenstelling tot de RIG 400 PRO HC, over 50mm-drivers in plaats van 40mm.

De RIG 400 PRO HC en 500 PRO zijn vanaf nu verkrijgbaar.