Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios hebben vandaag een nieuwe Mortal Kombat™ 11 Sub-Zero themapersonageskin onthuld, geïnspireerd op de internationale dj en acteur Dimitri Vegas. De nieuwe personageskin “Dimitri Vegas as Sub-Zero” naar het beeld van Vegas en met bijgewerkte voice-over van de artiest is vanaf 22 augustus beschikbaar als gratis download voor iedereen die Mortal Kombat™ 11 heeft, voor PlayStation® 4, Xbox One, pc en Nintendo Switch.

bekende nummer “Techno Syndrome”, een cultureel hoogtepunt uit de Mortal Kombat-franchise sinds de film uit 1995. Deze remix werd prominent gebruikt in de Mortal Kombat™ 11-lanceringstrailer, die in april werd uitgebracht. Verder maakte hij een origineel muzieknummer getiteld “You’re Next” dat afgelopen januari te horen was in de eerste Mortal Kombat™ 11 Gameplay Reveal-trailer.

Mortal Kombat™ 11 is nu verkrijgbaar voor PlayStation® 4, PlayStation® 4 Pro, Xbox One, Xbox One X, pc en Nintendo Switch™. Het Kombat Pack is de beste manier om de spelervaring van Mortal Kombat™ 11 te upgraden met nieuwe downloadbare content (DLC), met zes personages: Shang Tsung (nu verkrijgbaar), Nightwolf, Sindel, Spawn en twee andere krijgers die op een later tijdstip worden aangekondigd. Het Mortal Kombat™ 11 Kombat Pack bevat ook meerdere skins en gear en één week vroegtijdige toegang tot alle content. Spelers kunnen het Kombat Pack kopen als onderdeel van de Mortal Kombat™ 11 Premium Edition voor € 99,99 (adviesprijs) of afzonderlijk voor € 39,99 (adviesprijs). Alle DLC-personages en extra personageskinpakketten zijn afzonderlijk verkrijgbaar na de vroegtijdige toegang van één week.