MinecraftSinds de lancering 12 juni jl. zijn er van het Minecraft Handboek voor Beginner en het Redstone Handboek al meer dan 60.000 exemplaren verkocht. Bij JP Publishing, die de exclusieve rechten heeft verworven voor het uitgeven van de officiële Minecraft boeken, verschijnen nu de vervolgdelen: het Minecraft Combat Handboek en Minecraft Constructie Handboek.

In het officiële Minecraft Combat Handboek leer je alles wat je moet weten om jezelf te verdedigen tegen monsters en vijandige spelers. Leer een fort te bouwen, wapens en wapenuitrustingen te maken, vallen te zetten, je vijanden te verslaan in een één-tegen-één gevecht en jezelf uit de Nether en de End te vechten. Met tips van alle experst wordt je in no time een onoverwinnelijke Minecraft-krijger!

In het officiële Mincraft Constructie Handboek staan tips en een stap-voor-stap uitleg hoe je huizen, bruggen, zwevende eilanden en achtbanen kunt bouwen. Laat je inspireren door de community-ontwerpen, lees hoe zij een piratenschip, de Tower Bridge en zelfs hele steden hebben gebouwd. Na het lezen van dit boek word ook jij vast een meester bouwer!