NVIDIA houdt rekening met alle SHIELD gebruikers en zal dan ook constant proberen de ervaring te verbeteren. De laatste update brengt een aantal nieuwe features naar SHIELD en brengt tevens een aantal bug fixes.

Belangrijkste features:

  • Rumble Support voor GeForce NOW
    GeForce NOW zorgt met GameStream voor het ondersteunen van dual vibration feedback met de nieuwe SHIELD controller. Probeer het vandaag nog uit in games zoals Tomb Raider, ABZÛ, en LEGO Star Wars The Force Awakens.
  • Amazon Video optimalisatie voor surround sound, alsmede verbeterde verbinding van de remote control.
  • Ondersteuning voor encrypted VP9 met subsampling.
  • Verbeterde systeem prestaties en stabiliteit.

Release notes for SHIELD (2017)

SHIELD TV = https://shield.nvidia.co.uk/support/nvidia-shield-tv/release-notes/1

Release notes for SHIELD (2015)

SHIELD TV 2015 = https://shield.nvidia.co.uk/support/nvidia-android-tv/release-notes/1

Over SHIELD:

Meest Hoogwaardige Presterende, 4K HDR Media Streamer 

De nieuwe SHIELD levert de rijkste, visuele ervaring met ondersteuning voor 4K HDR en 3x meer rekenkracht dan elke andere streamer op de markt.

Fantastische Games

SHIELD TV staat op eenzame hoogten te midden van media streamers, met de meeste gaming mogelijkheden en het rijkste aanbod aan gamecontent. GeForce NOW is geüpgraded met Pascal prestaties en via onze blog is veel meer info te vinden over de NVIDIA Games App en hoe we toegang en de vindbaarheid van SHIELD Games verbeteren.

AI bij je Thuis (Binnenkort beschikbaar)

SHIELD is de eerste streamer die ondersteuning van Google Assistant heeft aangekondigd, geoptimaliseerd voor TV en 100% hands-free (dankzij de nieuwe SHIELD controller).  Daarnaast komt binnenkort SmartThings Hub technologie integratie beschikbaar, waardoor de SHIELD instant in een smart home hub verandert die verbonden kan worden met 200 smart home apparaten. NVIDIA SPOT™, een AI mic accessoire die later dit jaar beschikbaar komt, maakt van de SHIELD de centrale backbone van het AI gedreven huis.


Het overige nieuws vind je hier

[custom-facebook-feed]

Over de auteur

Chief Editor & Press contact

Jack a.k.a. Jack Gotti is opgegroeid met de Commodore, heeft daarna langzaam zijn verslaving gevoed met de NES en Game Boy en zoals een echte junk het betaamt is hij ook op zoek gegaan naar het beste dat op de markt is. Vandaar de lange lijst met consoles (in willekeurige volgorde): SNES, Genesis, CD-i, Saturn, PlayStation, Dreamcast, N64, PlayStation 2, GameCube, Xbox 360, Nintendo DS, PlayStation 3, Wii, Wii U en een PlayStation Vita.