BANDAI NAMCO Entertainment Europe kondigt de ontwikkeling aan van ONE PUNCH MAN: A HERO NOBODY KNOWS van Spike Chunsoft. ONE PUNCH MAN: A HERO NOBODY KNOWS is de eerste game gebaseerd op de eponymous saga en beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC Digital.

ONE PUNCH MAN: A HERO NOBODY KNOWS is een actie-vechtgame in een universum waar bedreigingen dagelijks voorkomen en helden de enige hoop tegen de vernietiging zijn. Saitama de belangrijkste hoofdrolspeler, is een held die zelfs de sterkste vijanden met een enkele stoot kan vernietigen, een situatie die hem altijd beangstigt. De game biedt 3 vs 3 gevechten waarbij spelers krachtige teams kunnen vormen met behulp van veel bekende personages. De eerste bevestigde speelbare personages zijn Genos, Fubuki, Mumen Rider, Sonic en Saitama.

ONE PUNCH MAN: A HERO NOBODY KNOWS is niet alleen een geweldige manier om in het ONE PUNCH MAN-universum te springen”, aldus Herve Hoerdt, SVP of Marketing, Digital and Content at BANDAI NAMCO Entertainment Europe. ”Fans van de serie kunnen ook spelen als een aantal van hun favoriete personages uit de serie in spannende 3 tegen 3 gevechten.”