Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt vandaag de komst aan van Scribblenauts™ Mega Pack, een nieuwe collectie bestaande uit de complete edities van Scribblenauts™ Unlimited en Scribblenauts™ Unmasked: A DC Comics Adventure, inclusief bonus content voor beide games. De collectie is vanaf 18 september digitaal verkrijgbaar voor de Nintendo Switch™, PlayStation®4, PlayStation®4 Pro, Xbox One en Xbox One X met een adviesprijs van € 29,99.

Scribblenauts™ Unlimited stimuleert onbeperkte creativiteit, verkenning en sociale elementen waardoor een fans van alle leeftijden veel plezier kunnen beleven. De game bevat een grote side-scrolling open wereld met handgetekende achtergronden en objecten, waarin spelers de held van de videogame, Maxwell, helpen puzzels op te lossen en uitdagingen aan te gaan door elk object die zij kunnen verzinnen op te roepen. Scribblenauts™ Unlimited is geüpdatet met twee nieuwe bonus levels, ondersteunt het online delen van objecten die door gebruikers zijn gemaakt, verbeterde twee-spelermodus en biedt een nieuwe, makkelijk te gebruiken “sunflower”-stijl invoersysteem voor tekst. Het nieuwe Zed Zeppelin level laat spelers vechten tegen luchtpiraten en samenwerken met teamleden om het luchtschip veilig te houden. In het nieuwe Land of Sweet Hyperbole kunnen spelers rondrijden in een wagen van snoep en communiceren met bewoners van snoep.

Scribblenauts™ Unmasked: A DC Comics Adventure brengt de onbegrensde creativiteit van Scribblenauts™ samen met duizenden DC-personages en objecten, allemaal getekend in de herkenbare Scribblenauts™-stijl. In de videogame schiet Maxwell de machtige DC-superhelden BATMAN™, SUPERMAN™ en de rest van de JUSTICE LEAGUE™ te hulp terwijl zij de wreedste DC-superschurken het hoofd bieden, zoals THE JOKER™, LEX LUTHOR™ en SINESTRO™. Gevoed door de fantasie van de speler, waarin alles wat zij schrijven tot leven wordt gebracht, moet Maxwell met zijn magische notitieboek helden en hulpmiddelen oproepen om de kwaadaardige plannen van de schurken te stoppen en het universum te redden. In zijn fantasierijke en komische tocht reist hij naar iconische DC-locaties zoals GOTHAM CITY™, METROPOLIS™, ATLANTIS™ en twee nieuwe bonuslocaties: TITANS TOWER, dat wordt aangevallen door de afschrikwekkende demoon Trigon, en BELLE REVE, de operationele basis van Task Force X.

Scribblenauts™ Unmasked: A DC Comics Adventure
is ook geüpdatet met honderden nieuwe DC-personages, objecten en kostuums.