Als u wilt genieten van draadloze technologie tijdens het gamen dan is lage latency van essentieel belang. Sennheiser introduceert de GSP 670, de eerste draadloze gaming headset van Sennheiser. De GSP 670 geeft gamers aanzienlijk meer bewegingsvrijheid dan modellen met een snoer. De audiospecialist heeft een eigen low-latencyverbinding geïntegreerd die een betrouwbare en stabiele transmissie met near-zerovertraging garandeert. Bovendien biedt de GSP 670 het draagcomfort en de premium audioprestaties van Sennheiser.

De wireless technologie in de GSP 670 maakt gebruik van een low-latency-verbinding, ontwikkeld door Sennheiser. In combinatie met de meegeleverde GSA 70 compact USB-dongle zullen gebruikers een near-zero-delaytransmissie ervaren. Deze gepatenteerde connectiviteit is compatibel met pc en de Sony PlayStation® 4. Het is voor gebruikers ook mogelijk om meerdere apparaten aan de koptelefoon aan te sluiten. Hierdoor kan je tijdens het gamen door op één enkele knop te drukken ook je telefoongesprekken opnemen.

Sennheiser Gaming Suite maakt gepersonaliseerd geluid op de pc mogelijk
Spelers zullen genieten van de befaamde geluidskwaliteit van Sennheiser: het gesloten akoestische ontwerp zorgt voor een warme, diepe bas zonder het middenbereik en de hoge frequenties in gevaar te brengen. Voor een nog persoonlijker geluid biedt Sennheiser zijn Gaming Suite voor Windows®.  Deze tool geeft u toegang tot verschillende surround sound-modi, equalizer microfoonopties en kant-en-klare pre-sets voor typische genres en gelegenheden, zodat u de audio naar uw eigen voorkeur kunt aanpassen.

Onafhankelijke controle over game- en chataudio
De GSP670 beschikt over een noise-cancelling microfoon van uitzendkwaliteit, die actief achtergrondgeluid minimaliseert en kan worden gedempt door eenvoudig de arm op te tillen.De gamingheadset biedt ook de mogelijkheid om de chat- en gameaudio onafhankelijk te regelen om ervoor te zorgen dat de communicatie nooit wordt onderbroken. Gebruik gewoon de twee geïntegreerde volumewielen om de niveaus tussen gameplay en spraakcommunicatie in balans te brengen.

Lange batterijduur en fastcharging via USB
20 uur aan bluetoothconnectie  per oplaadbeurt en tot wel 16 uur aan low-latencyconnectie, waardoor je ongestoord kunt genieten van lange gamesessies. Intelligente batterijmanagement detecteert wanneer de headset wordt gebruikt en schakelt de headset automatisch aan en uit om de levensduur te maximaliseren.  De nieuwe GSP 670 ondersteunt quickcharging via USB: na 7 minuten laden kan de headset weer 2 uur gebruikt worden.  De hoofdtelefoon kan ook gebruikt worden tijdens het opladen. Het werkt zelfs alleen via een USB-kabel zonder dat de USB-dongle op het systeem is aangesloten.

Voor optimaal comfort tijdens lange gamesessies, hebben de oorkussens een koel suède-achtig materiaal dat voorkomt dat het oorkussen op je huid blijft plakken, combineerd met kunstleer rond de randen om omgevingsgeluid passief te verminderen. De hoofdband heeft instelbare contactdrukpunten; in combinatie met een slim metalen schaniersysteem is de GSP670 perfect in te stellen voor elke hoofdmaat en gezichtsvorm.

Prijs en beschikbaarheid
De Sennheiser GSP 670 is nu beschikbaar voor pre-order in de Sennheiser-webshop voor een adviesprijs van €349 en wordt vanaf 1 juli 2019 verzonden. Als u de gamingheadset koopt via de Sennheiserwebshop, ontvangt u de GSA 50 Headsethanger (adviesprijs: €34,90) gratis.

 

Over de auteur

Chief Editor & Press contact

Jack a.k.a. Jack Gotti is opgegroeid met de Commodore, heeft daarna langzaam zijn verslaving gevoed met de NES en Game Boy en zoals een echte junk het betaamt is hij ook op zoek gegaan naar het beste dat op de markt is. Vandaar de lange lijst met consoles (in willekeurige volgorde): SNES, Genesis, CD-i, Saturn, PlayStation, Dreamcast, N64, PlayStation 2, GameCube, Xbox 360, Nintendo DS, PlayStation 3, Wii, Wii U en een PlayStation Vita.