In het Crash Bandicoot level heeft Dr. Neo Cortex, de aartsvijand van Crash Bandicoot, een gastrol

Superschurken Kaos en Dr. Neo Cortex verschijnen komende herfst als volledig speelbare Skylanders Senseis Toys

Ontvang Kaos gratis bij pre-order van de game

Poortmeesters, let goed op! In Skylanders Imaginators, die door Activision Publishing in oktober wordt uitgebracht, heeft Skylands meest gevreesde schurk Kaos hulp van Dr. Neo Cortex. Beide superschurken zijn, net als de andere Skylanders Sensei karakters, volledig speelbare toys. Bovendien komt Kaos exclusief gratis beschikbaar als je een Skylanders Imaginators starter pack als pre-order of bij lancering aanschaft.

Vandaag nemen de schurken van Skylands de macht op Gamescom in handen. Speciaal voor de fans wordt bovendien een Crash Bandicoot level onthuld: Thumpin’ Wumpa Islands.

“Vanaf het moment dat we de eerste tekeningen kregen van jonge fans wisten we dat Skylanders zo uniek was dat het de fantasie van kinderen prikkelt. Met de eigen personages die ze nu in Skylanders Imaginators’ kunnen creëren hebben de spelers de macht. We kunnen niet wachten op de Skylanders die onze fans tot leven gaan wekken,” zegt Paul Reiche, directeur en medeoprichter van Toys For Bob. “Skylanders die door fans worden gemaakt heten Imaginators en zij voegen zich bij de andere Sensei karakters, onder wie zich ook schurken bevinden die zich hebben bekeerd en nu voor de goede zaak vechten.”

In Skylanders Imaginators kun je als speler je fantasie de vrije loop laten en zo je eigen Skylander ontwikkelen. Als Poortmeester maak je gebruik van alle mogelijkheden die de game biedt. Jij bepaalt uiterlijk, krachten, vaardigheden, namen, catchphrases, tunes en nog veel meer, om zo de Skylanders van je dromen te maken.

Skylanders Imaginators is ontwikkeld door Toys For Bob en ondersteunt alle 300+ Skylanders uit de eerdere games.