Zoals jullie weten hebben we inmiddels al meerdere events bezocht, niet als bezoeker, maar als standhouder. En bij een stand komen natuurlijk een aantal dingen om de hoek kijken. Eén van de dingen waar je rekening mee moet houden is dat gamers graag een goede gamechair tot hun beschikking willen hebben. Daarom kiezen we ook bewust voor het merk Speedseats.

Voor de mensen die Speedseats niet kennen, ten eerste, shame on you!
Ten tweede: bij deze wat achtergrond informatie:

Speedseats is ontstaan als spin-off van Structovan Outfitstore. Vanuit de ervaring met gamerooms, kwam steeds meer de vraag naar gamestoelen. Dit begon met het aanbieden van gamestoelen voor het finalistenpodium van één van de grootste lanparty uit de Benelux. De stoelen werden steeds enthousiast onthaald, waardoor ook de vraag naar huurstoelen steeds vaker kwam.  Hier is Speedseats meteen op ingegaan. Zo werd het bekende concept van verhuur & verkoop van gamingstoelen op lanparty’s een succes.

Door de grote vraag naar gamingstoelen, startte Speedseats de productie van eigen kwalitatief hoogstaande stoelen. De ervaring met bestaande gamingstoelen, in combinatie met het doorgedreven persoonlijk contact met klanten voor feedback, stelt Speedseats in staat om stoelen met een mooi design, uitstekend comfort en hoge kwaliteit te leveren.

Speedseats heeft stoelen op voorraad die kunnen aangeboden worden in de verhuur, maar die ook regelmatig vervangen worden dankzij de regelmatige verkoop van de huurstoelen aan verminderde prijzen. Hierdoor kunnen ook gamers met een kleiner budget zich een goede stoel veroorloven.

Speedseats is er niet alleen voor de gamer maar de degelijke stoelen vinden, hoe langer, hoe meer hun thuis in de werkruimte op kantoren en op plaatsen waar men dagelijks moet neerzitten. Een degelijke stoel zonder rugklachten is namelijk is essentieel voor de werkplek.

Dus mocht je tijdens de Dutch Comic Con direct een Speedseat stoel mee willen nemen, dan is dat altijd mogelijk! Mocht je hem achteraf alsnog een stoel willen aanschaffen, dan krijg je via deze link in inder geval 7% korting op jou aankoop!