Deze mei worden twee grote namen uit het internationale tennis toegevoegd aan de ranglijst van Tennis World Tour Roland-Garros Edition, waarmee het aantal sterren uit de ATP en WTA in de game oploopt tot maar liefst 33.

Spelers stappen in de schoenen van Rafael Nadal, 11-voudig winnaar van Roland-Garros, en Kristina Mladenovic, een Franse speler uit de wereldwijde top 50, voor wedstrijden op de gravelvelden van Roland-Garros.

Om het niveau van realisme te bereiken dat spelers inmiddels verwachten, hebben Bigben en Break Point studio motion capture-technieken gebruikt om de kenmerkende bewegingen van de topspelers tot leven te wekken. Dit betekent dat je onder andere de krachtige serve van Mladenovic en draaiende forehand van Nadal kunt ervaren, samen met de unieke serveervoorbereiding van laatstgenoemde.

Tennis World Tour Roland-Garros Edition levert een geoptimaliseerde spelervaring met meer content dan ooit. Spelers nemen het op tegen de grootste tennissterren ter wereld, zoals Rafael Nadal, Roger Federer en Gaël Monfils, op alle soorten ondergronden, met name op de legendarische gravelvelden van Roland-Garros.

Tennis World Tour Roland-Garros Edition is een complete game met onder andere:

  • 32 van de beste spelers ter wereld, inclusief Roger Federer, Rafael Nadal, Stan Wawrinka, Kristina Mladenovic en legendes Andre Agassi en John McEnroe
  • Meer dan 21 speelvelden met alle soorten ondergronden, inclusief de nieuwe hoofdspeelvelden van Roland-Garros: Philippe-Chatrier, Suzanne-Lenglen en Simonne-Mathieu. Tennis World Tour Roland-Garros Edition biedt spelers de kans om als eerste op deze velden in hun voltooide staat te spelen
  • Het hoofdspeelveld van de Mutua Madrid Open: “La Caja Magica”
  • Een carrièremodus die de carrières van spelers op een realistische manier simuleert met trainingen, wedstrijden, kwalificaties en meer
  • Een nieuwe aanpassingstool om je eigen speler te creëren van top tot teen.
  • Een online-modus met een klassement en private matches

Tennis World Tour – Roland-Garros Editionis vanaf 23 mei 2019 beschikbaar voor PlayStation®4, Xbox One, Nintendo Switch™ en pc.