Het is zo ver, de nieuwste DLC van Elder Scolls Online; Elsweyr, is live en om dat te vieren mogen we in samenwerking met Bethesda maarliefst 10 Doomwolf mounts voor de PC weggeven!

Draken zijn teruggekeerd naar Tamriel! De grote draak Kaalgrontiid en anderen bezetten het luchtruim en dreigen om de voorouderlijke thuis van de Khajiit plat te branden.
Elsweyr zit barstensvol nieuwe verhalen, avonturen en challenges, waaronder:

  • Een gigantisch nieuw gebied, Elsweyr, dat in grootte en omvang gelijkwaardig is aan Summerset van vorig jaar
  • Een epische hoofdverhaal-questlijn met ongeveer 30 uur aan nieuwe avonturen die aansluit op de ‘Season of the Dragon’, met daarbovenop tonnen nieuwe side quests en verkenning
  • Een krachtige, nieuwe klasse: The Necromancer, de meest gevraagde toevoeging van de community
  • Een uitdagende nieuwe Trial voor 12 spelers: Sunspire
  • Kolossale, nieuwe World Events: Dragon Attacks
  • Een enorme hoeveelheid aan unieke Delves, publieke Dungeons en stand-alone quests, alsook een hele hoop updates en quality-of-life verbeteringen

Het nieuwe gebied Elsweyr voegt wederom een gigantisch stuk grond toe aan de ESO-wereld voor fans om te ontdekken. Het thuis van de Khajiit is beladen met maansuikerboerderijen, vruchtbaar grasland, bloedhete woestijnen en vorstelijke steden en natuurlijk ook een hoop monsters en vijanden. Elder Scrolls veteranen kunnen zich herinneren de provincie van Elsweyr al eens verkend te hebben in The Elder Scrolls: Arena, alsook de grenzen in The Elder Scrolls Online’s regio’s Reaper’s March en Khenarthi’s Roost.

Ook zal ESO: Elsweyr een nieuwe klasse bevatten sinds het hoofdstuk Morrowind uit 2017 – de langverwachte Necromancer. Met deze duistere, mysterieuze klasse, voeren spelers het bewind over de doden en kunnen ze krachtige, elementaire betoveringen uitspreken om vijanden en verdedigingsmechanismen te overwinnen. Met de Necromancer is de dood zelf een wapen.

Wat moet je doen om te winnen?

1. Like de The Dutch Gamers pagina
2. Like de The Elder Scrolls Online​ pagina
3. Like de post
4. Reageer in de post met: Wolfpack!