Om te vieren dat er bijna 3.000 leden in The Dutch Gamers zitten geven we 3 x EUR 10,- kaarten weg onder de leden. Om kans te maken op 1 van deze codes hoef je eigenlijk niet veel te doen, gewoon in de comments laten weten dat je mee wilt doen en of je Steam, PSN of XBL tegoed wilt winnen.

Met het tempo waarin de nieuwe leden nu komen zullen we waarschijnlijk over 2/3 weken deze prijzen al weggeven, mocht je nog vrienden hebben die mee willen doen, stuur ze een uitnodiging om bij TDG te komen.

We zullen de komende tijd vaker games en tegoed weggeven (ook via het punten systeem op 365Gaming), dus hou het zeker in de gaten. Voor de Nintendo gamers, we zullen hier ook nog e.e.a. voor doen.


EDIT 22 oktober: De winnaars zijn:
Jermaine Kanhai (geen reactie helaas, dus vervallen)
Sander van den Berg
Patrick Nijland (geen reactie helaas, dus vervallen)

EDIT 4 november: De 2 nieuwe winnaars zijn:
Rutger Plug
Henry Lootens

Neem svp contact op via het contactformulier met jouw uiteindelijke keuze en dan komt het tegoed z.s.m. jullie kant op! Veel plezier!


the-dutch-gamers-giveaway

Voor de TDG leden die ook een account op 365Gaming hebben, een reactie op Facebook telt natuurlijk ook maar de comments op de site geven punten en kom je sneller in aanmerkingen voor de games 😉

Over de auteur

Chief Editor & Webmaster

Monique a.k.a. Weerwolff is een echte XboxMamma.... Al jaren actief op de Xbox. Begonnen op de oude consoles net als menig ander gamer; de NES, Atari, Commodore 64 en daarna jaren genoten op de PC met games als Myst, The 7th Guest, The Beast Within, King Quest, en Leisure Suit Larry. Toen de carrière om de hoek kwam kijken heeft ze het gamen even "in de steek gelaten” en heeft met Halo2 het gamen pas weer opgepakt. Inmiddels staan/liggen er een Xbox One, Xbox 360, Xbox, PS4, PS3, PS2, PS1, Wii U, Vita & 2DS...maar natuurlijk ook een NES, SNES, N64, Megadrive I & II, Gamecube , Dreamcast, Atari 2600, Commodore 64, Gamegear, Lynx & alle types van de Gameboy.

Gerelateerde berichten