Nu zijn we gewoon vergeten de unboxing van de Halo Xbox One & de Master Chief controller ook hier op de site te posten! Wat een slechte zaak 🙂 Gelukkig hadden een aantal mensen de post op Facebook wel gezien…op tijd om zelf ook nog een exemplaar te scoren.

In de aanloop op volgende week en de release van Halo 5: Guardians hebben we namelijk vorige week de speciale Xbox One Halo 5: Guardians editie unboxed! 1 dag voor de release mochten wij hem al goed onder de loep nemen en laten zien wat er allemaal in de supergave uitvoering zit.

Over de auteur

Chief Editor & Webmaster

Monique a.k.a. Weerwolff is een echte XboxMamma.... Al jaren actief op de Xbox. Begonnen op de oude consoles net als menig ander gamer; de NES, Atari, Commodore 64 en daarna jaren genoten op de PC met games als Myst, The 7th Guest, The Beast Within, King Quest, en Leisure Suit Larry. Toen de carrière om de hoek kwam kijken heeft ze het gamen even "in de steek gelaten” en heeft met Halo2 het gamen pas weer opgepakt. Inmiddels staan/liggen er een Xbox One, Xbox 360, Xbox, PS4, PS3, PS2, PS1, Wii U, Vita & 2DS...maar natuurlijk ook een NES, SNES, N64, Megadrive I & II, Gamecube , Dreamcast, Atari 2600, Commodore 64, Gamegear, Lynx & alle types van de Gameboy.

Gerelateerde berichten