Recensies:
* Kinderjury via 365gaming.nl:
De Handboeken zijn echt super cool! Je kunt er erg veel van leren en ze hebben ook mooie plaatjes!

 

UPDATE Minecraft HandboekenHet is eindelijk zover! De nieuwe officiële Minecraft Handboeken: Beginners, Redstone, Combat en Constructie DE UPDATE zijn verschenen. De nieuwe handboeken zijn met 16 pagina’s uitgebreid, opnieuw geïllustreerd en zijn herschreven naar aanleiding van de laatste versie van de game. Na de lancering van de handboeken in juni vorig jaar zijn er inmiddels meer dan 200.000 exemplaren verkocht. En het succes van de meest populaire game ooit is nog lang niet voorbij.

Het officiële Minecraft Handboek voor beginners, DE UPDATE zou weleens je leven kunnen redden. Je bent helemaal alleen in een geheimzinnige wereld vol verborgen gevaren. Je hebt maar een paar minuten om eten en onderdak te vinden, want straks wordt het donker en komen de monsters tevoorschijn. Wat nu? Dit boek zit vol met tips en instruties van de makers en van beroemde Minecraft experts.

Het officiële Minecraft Redstone Handboek, DE UPDATE vind je alles wat je moet weten om je aan te sluiten op de duizelingwekkende mogelijkheden van redstone. Dit boek geeft je stap-voor-stap instructies en onthult creaties van de beste redstone bouwers. Zet je schrep voor de oneindige mogelijkheden die redstone biedt!

In het officiële Minecraft Combat Handboek, DE UPDATE leer je alles wat je moet weten om jezelf te verdedigen tegen monsters en vijandige spelers. Leer een fort bouwen, wapens en wapenuitrusting maken, vallen zetten, je vijanden verslaan in één-op-één combat en jezelf uit de nether en de End vechten. Met de tips van alle experts wordt je in no time een onoverwinnelijke Minecraft-krijger!

In het officiële Minecraft Constructie Handboek, DE UPDATE staan tips en stap-voor-stap uitleg hoe je huizen, bruggen, zwevende eilanden en achtbanen bouwt. Laat in inspireren door de community ontwerpen, lees hoe zij een piratenschip, de Tower Bridge en zelfs hele steden hebben gebouwd. Na het lezen van dit boek word ook jij vast een meesterbouwer!