Utomik, een Nederlandse abonnementsdienst voor PC-gaming, gaat vanaf deze week een partnerschap aan met Make-A-Wish® International. Via de samenwerking ondersteunt Utomik de missie van Make-A-Wish® International: het vervullen van de wensen van ernstig zieke kinderen. Daarmee helpt Utomik kinderen, gezinnen en gemeenschappen in meer dan 50 landen door een levensveranderende ervaring te bieden.

Donatie per abonnee
Vanaf vandaag doneert Utomik vijf euro aan Make-A-Wish International voor elke nieuwe betalende abonnee die zich aanmeldt via de Make-A-Wish International-portal op de Utomik-website. Daarbij blijft Utomik een deel van de abonnementskosten doneren van gebruikers die zich via deze portal hebben aangemeld zolang als ze ingeschreven blijven. Zodoende ondersteunt Utomik op zinvolle wijze het goede doel op zowel lange- als korte termijn.

Deze financiering ondersteunt de inspanningen van het goede doel wereldwijd. Daarbij biedt deze liefdadigheids-activatie gamers wereldwijd de mogelijkheid om levens te veranderen, wens voor wens, terwijl ze toegang krijgen tot een steeds grotere bibliotheek van PC-games. Nieuwe gebruikers kunnen zich aanmelden via https://gaming.utomik.com/make-a-wish om zich te abonneren op Utomik en mee te doen.

Gratis gezinsabonnement
Naast deze activatie ondersteunt Utomik Make-A-Wish International door gezinsabonnementen te doneren. Wish-kinderen van over heel de wereld kunnen zo contact maken met vrienden en even ontsnappen aan hun behandelingen door videogames te spelen. Utomik verbetert hiermee het leven van deze kinderen, door hen toegang te geven tot een wereld die ver verwijderd is van ziekten. Ook verrijkt het gaming-gemeenschappen door deze de mogelijkheid te bieden om het goede doel te ondersteunen via fundraising.

Levensveranderende ervaringen
Make-A-Wish International en Utomik uit naar de impact die ze zullen hebben door levensveranderende ervaringen aan zieke kinderen wereldwijd te bieden.
“Iedereen bij Utomik is blij om Make-A-Wish International te ondersteunen bij het vervullen van kinderwensen wereldwijd”, zegt Doki Tops, CEO van Utomik. “We zijn dankbaar voor de gelegenheid om iets te kunnen doen om de levens van wish-kinderen en hun families te transformeren met de hulp van onze abonnees en door het doneren van abonnementen.”

“Met het toenemend aantal game-gerelateerde wensen van wish-kinderen, zal de steun van Utomik, haar werknemers en abonnees niet alleen gunstig zijn voor Make-A-Wish International, maar ook voor de lokale gemeenschappen waar deze wensen worden waargemaakt,” zegt Michel Rudolphie, President en CEO van Make-A-Wish International. “Dankzij de ondersteuning van Utomik, komen we steeds dichter bij het verwezenlijken van onze visie om de wens van elk wish-kind te vervullen.”