De Nintendo eShop debuteerde op de Nintendo 3DS op 7 juni 2011, dus vandaag precies vijf jaar geleden. Om dat te vieren zijn vanaf 9 juni tot 23 juni enkele van de populairste downloadbare titels voor zowel de Nintendo 3DS als Wii U te koop met 50% korting. Spelers kunnen hun Nintendo eShop-tegoed gebruiken om deze titels met korting aan te schaffen in de Nintendo eShop op hun systemen of op de spelpagina’s van de officiële Nintendo-website.

Spelers die onderweg willen genieten van geweldige avonturen krijgen 50% korting op de Zelda-klassiekers The Legend of Zelda: Link’s Awakening DX, The Legend of Zelda: Oracle of Ages en The Legend of Zelda: Oracle of Seasons. Pokémon-fans krijgen 50% korting op Pokédex 3D Pro en de Virtual Console-titel Pokémon Trading Card Game. Liefhebbers van spannende indiegames krijgen 50% korting op SteamWorld Dig van Image & Form en Hörberg Productions’ Gunman Clive.

Wie klassieke Wii-titels (opnieuw) wil ontdekken kan Metroid Prime Trilogy en Super Mario Galaxy 2 met 50% korting aanschaffen op de Wii U. Spelers die uitkijken naar een futuristische race-ervaring krijgen 25% korting op Shin’en Multimedia’s FAST Racing NEO en 50% op F-Zero.  Liefhebbers van retrogaming zullen blij zijn met de 50% korting die ze krijgen op NES™ Remix, NES™ Remix 2 en de SNES-klassieker EarthBound, die in Europa debuteerde op de Virtual Console van het Wii U-systeem.

Ga voor de volledige lijst met afgeprijsde titels naar de officiële Nintendo-website.