Gamen, bewegen en kans maken op ruim €41.000,- (50.000 dollar)? Dat kan in 2019 ieder laatste weekend van de maand in Amsterdam! Bij Virtuality kunnen jong en oud meedoen aan het unieke Omniverse ESPORTS™ toernooi waarbij je in de Omni Arena al gamend moet lopen en rennen om de hoogte score te behalen. Dat ziet er zo uit

    Virtuality.jpgIedere laatste weekend van de maand kun je bij Virtuality in Amsterdam meedoen aan het Omniverse ESPORTS™ toernooi. Dit is een wereldwijd toernooi waarbij iedere maand diverse geldprijzen te winnen zijn en eind van het jaar de snelste speler wereldwijd naar huis gaat met ruim €41.000,- (50.000 dollar). De eerste ronde van deze wereldwijde competitie vindt plaats van 24 t/m 27 januari aanstaande, en kan in Nederland gespeeld worden bij Virtuality in Amsterdam.

Virtuality in Amsterdam is de enige locatie in Nederland waar deelnemers deel kunnen nemen aan dit nieuwe esports toernooi. Om mee te doen moeten spelers ook over een flinke dosis uithoudings- en doorzettingsvermogen beschikken omdat de strijd al lopen en rennend wordt aangegaan.

Spelers die deze uitdaging aan willen gaan kunnen hier meer informatie vinden: www.thevirtuality.nl. Informatie over de regels van het toernooi en een overzicht van speeldata zijn hier te vinden http://www.omniverse.global.