Welkom op de website van The Dutch Gamers, de community van 365Gaming!

Wat begon in 2012 met 365Gaming als website om lezers op de hoogte te houden van het laatste game nieuws en de feitjes uit de gamewereld, is uitgegroeid tot een grote Facebook community waarbij we Nederlandse gamers samen brengen. Een platform om van alles te delen voor en door gamers. Van memes tot aankopen waar de leden trots op zijn.

Na een explosieve groei op Facebook in 2017 is besloten om de The Dutch Gamers samen te voegen met de reeds bestaande website van 365Gaming. Op deze manier kunnen meer faciliteiten geboden worden aan de leden die helaas niet mogelijk zijn op Facebook. Video’s & give-ways posten we vaak enkel op Facebook, maar nieuws kun je op beide media vinden.

Maar wat voor een meerwaarde geeft de site naast Facebook?

De reviews van games posten we op de website. De linkjes naar deze reviews kunnen jullie wel openen via Facebook (en Twitter) maar de daadwerkelijke content staat op de website. Dit omdat Facebook qua layout helaas niet zo flexibel is.

Daarnaast schrijven een aantal van de crewleden ook af en toe columns, die een blik geven in het leven van ons als gamers. Hoe de passie is ontstaan, hoe game-relaties zijn opgebloeid maar soms ook de serieuze kant van het game-leven. We proberen het leven van de gamer centraal te laten staan, dus ook de impact van gamen naast het gamen zelf. Deze verdienen een speciaal plekje en zouden anders onder een berg gaan nieuwsberichten kunnen verdwijnen.

We proberen het zo luchtig mogelijk te houden en zo nu en dan met een knipoog, gewoon no nonsense, van gamers voor gamers.

Veel plezier en game on!
The Dutch Gamers Crew


FACEBOOK
The Dutch Gamers


COLOFON

Opgericht
: November 2012
Gevestigd te: Apeldoorn

Telefoon: +31 (0) 553 125 115 (tijdens kantooruren)
E-mail: via contactformulier


THE DUTCH GAMERS IS EEN ONDERDEEL VAN DE 365GAMING GROUP


CREW

 

Jack Gotti

Chief Editor & Press contact

Weerwolff

Chief Editor & Webmaster

Magicmythic

Managing Editor

TDG-Kinderjury

Kinderjury

Zillion2210

Editor & Social Media
Google+

DudeCaz

Contributor

Ins0mnia

Contributor

Jay-c

Contributor

Juulleke

Contributor
Google+

Shadowslass

Contributor
Google+

Shakingapoc79

Contributor