Deze maand bij Xbox Game Pass:

Ashes Cricket (Xbox Game Pass voor Console, Xbox Game Pass Ultimate) – 1 augustus

Ervaar de razendsnelle actie, ‘big hits’ en sublieme vaardigheid van Ashes Cricket in de belangrijkste cricketcompetitie van de wereld, nu realistischer en authentieker dan ooit.

Pandemic (Xbox Game Pass voor Console, Xbox Game Pass Ultimate) – 1 augustus

Jij en je ziektebestrijdingsteam moeten zien te voorkomen dat vier dodelijke ziektes zich verspreiden. Reis de wereld af om te voorkomen dat steden geïnfecteerd raken. Voorkom uitbraken en zoek voor elke ziekte een medicijn. Het lot van de mensheid ligt in jouw handen!

Downwell (Xbox Game Pass voor PC, Xbox Game Pass Ultimate) – 1 augustus

Daal af in een duistere onderwereld vol afschrikwekkende wezens en mysterieuze geheimen. Verzamel de spectaculaire rode edelstenen die verspreid liggen tussen de rotsen en ga op zoek naar onmetelijke rijkdom.

Jackbox Party Pack 2 (Xbox Game Pass voor Console, Xbox Game Pass Ultimate) – 8 augustus

Deze opvolger van de partygamehit The Jackbox Party Pack bevat vijf nieuwe partygames voor maximaal acht spelers. Bereid je voor op een hilarische ervaring.

Space Hulk Tactics (Xbox Game Pass voor PC, Xbox Game Pass Ultimate) – 8 augustus

Deze bewerking van het bordspel Space Hulk geeft een unieke draai aan de cultklassieker. Ga de strijd aan als Terminator-ruimtemariniers of de buitenaardse Genestealers, en doe mee aan bloederige gevechten in de Space Hulk.

Slay the Spire (Xbox Game Pass voor console, Xbox Game Pass voor PC, Xbox Game Pass Ultimate) – 14 augustus

Ervaar de unieke combinatie van kaartspellen en roguelike-elementen in een origineel deckbuilder-avontuur voor één speler. Maak je eigen deck, ontmoet bizarre wezens en ontdek machtige relikwieën in je strijd om de overwinning!

Xbox Game Pass-missies

Voltooi tussen 1 augustus en 2 september verschillende Game Pass-missies en verdien in totaal meer dan 1200 Microsoft-beloningspunten. Je kunt je punten gebruiken voor Xbox Game Pass Ultimate, Xbox Gift Cards en veel meer.

Onderstaande games zijn tijdelijk en exclusief beschikbaar voor Xbox Live Gold-leden als onderdeel van het Games with Gold-programma:

Gears of War 4 (Te downloaden van 1 tot 31 augustus op Xbox One)

Gears of War 4 is het begin van een nieuw verhaal, waarin JD Fenix en zijn vrienden Kait en Del een aanval op hun dorp overleven. Om hun dierbaren te redden, gaan ze op zoek naar de herkomst van een angstaanjagende nieuwe vijand. Speel samen met vrienden of neem het online tegen elkaar op in een van de meest bekroonde games uit de serie. Zo ben je straks helemaal klaar voor Gears 5, dat vanaf 10 september beschikbaar is op Xbox One en bij Xbox Game Pass.

Forza Motorsport 6 (Te downloaden van 16 augustus tot 15 september op Xbox One)

Forza Motorsport 6 is een van de meest uitgebreide racegames van deze generatie. Race in ruim 450 aan te passen Forzavista-auto’s met realistisch gesimuleerde snelheden op 26 wereldberoemde locaties. Neem het op tegen 24 spelers en race overdag of ‘s nachts, onder allerlei weersomstandigheden, om de winst binnen te slepen.

Torchlight (Te downloaden van 1 tot 15 augustus op Xbox One en Xbox 360)

Ontdek jij welke geheimen er verborgen liggen onder Torchlight? In deze game van de makers van Diablo en Fate kies je een van de drie klassen (Destroyer, Alchemist of Vanquisher) en ga je op avontuur in automatisch gegenereerde kerkers. Versla hordes monsters, leer verwoestende vaardigheden en plunder talloze schatten in deze spannende actie-RPG. Speel Torchlight voordat de opvolger Torchlight II op 3 september verschijnt op Xbox One.

Castlevania: Lords of Shadow (Te downloaden van 16 tot 31 augustus op Xbox One en Xbox 360)

Beleef een duister avontuur als Gabriel in Castlevania: Lords of Shadow. Gabriel is getraind door de Brotherhood of Light en reist nu door een verwoeste wereld om de drie facties van de Lords of Shadow te verslaan en hun kwaadaardige heerschappij tot een eind te brengen. Neem wraak op de moordenaars van je vrouw met je ‘Combat Cross’ en probeer de orde te herstellen in een wereld vol chaos.