De E3 gaat al bijna van start dus we brengen je graag op de hoogte van alles wat Xbox van plan is tijdens het grootste game-evenement van het jaar!

We beginnen zoals altijd met onze jaarlijkse presentatie, de Xbox E3 2018 Briefing, die je live kunt volgen op zondag 10 juni om 22:00 (CEST). Tijdens de presentatie komen eerder aangekondigde games aan de orde en kun je kijken naar trailers van nieuwe games voor 2018 en daarna. Je kunt de Xbox E3 2018 Briefing live volgen via het officiële Xbox Channel op Mixer of via de Mixer-app voor Xbox One en mobiele apparaten. Kijkers die zijn ingelogd op Mixer maken bovendien kans op een speciale MixPot vol digitale content. Hier vertellen we je later nog meer over!

Je kunt ook een livestream volgen op Xbox Twitch Channel, YouTube, Twitter of Facebook Live.

Inside Xbox zal dit jaar ook voor de eerste keer live verslag doen van de E3. Op maandag 11 juni om middernacht (CEST) verzorgt Inside Xbox een livestream met exclusieve aankondigingen, game-demo’s, interviews, prijzen en nog veel meer.

Mixer op E3 2018

Mixer is dé plek om op de hoogte te blijven van alle actie op de E3 van dit jaar. Van zaterdag 9 juni tot vrijdag 15 juni zie je op www.mixer.com het laatste nieuws, de mooiste gameplay, exclusieve interviews en nog veel meer. Fans die zelf de E3 bezoeken kunnen terecht bij de speciale Mixer-stand (South Hall van LACC). Hier kun je nieuwe titels uitproberen, elke dag live uitzendingen bekijken en E3-streams volgen van je favoriete Mixer Partners. Daarnaast kun je een speciaal HypeZone Live-evenement verwachten, inclusief een spannende nieuwe battle royale-ervaring. Als je andere gamers weet te verslaan en de HypeZone bereikt, kun je rekenen op mooie prijzen.

De Xbox Experience in het Microsoft Theater

Dit jaar is het Microsoft Theater de officiële thuisbasis van Xbox tijdens de E3.

Op dinsdag 12 juni en woensdag 13 juni kunnen E3-bezoekers zelf in het Microsoft Theater aan de slag met alles wat Xbox te bieden heeft. Bezoekers kunnen kiezen uit talloze blockbuster-games, waaronder veel van de games uit de presentatie, en zelf ervaren waarom Xbox de beste gameconsole is.

Of je nu fan bent van first-person shooters, actie-avonturengames of de nieuwste pareltjes van kleine studio’s, bij de Xbox Experience vind je het allemaal tijdens deze E3.